LibLime och Koha 2

Oh, min existens är mest snor just nu (eeew).

Men när jag såg det här om Koha och LibLime så dök det upp en massa tankar och bekräftade aningar. Dock måste jag samla mig något. Men alla som är intresserade av Open source och bibliotekssystem bör läsa inlägget och associerade länkar. Det här får vi anledning att komma tillbaka till.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “LibLime och Koha

  1. Reply Magnus Enger Sep 23, 2009 8:49 f m

    Hei! Ble veldig nysgjerrig på hva du mener med ”bekräftade aningar”, da… ;-)

  2. Reply daniel.forsman Sep 24, 2009 7:09 f m

    Jag träffade några amerikanska kollegor för en stund sedan som antydde att något var på gång. Det skall bli intressant att se vad som händer och om LibLime tappar några sina Koha-utvecklare som ett resultat av denna ”forkning”.

Leave a Reply

  

  

  

Get Adobe Flash player